Facebook

Calderes i estufes de biomassa

Calderes i estufes de biomassa

En l'àmbit de la producció de calor per a habitatges o empreses l'aplicació sostenible de l’ús de la biomassa no és únicament una alternativa ecològica sinó també econòmica.

 

Els clients que utilitzen biomassa, l’utilitzen com a combustible per a les seves calderes o estufes de biomassa, que mitjançant la crema de pellet, estella o diferents materials considerats biomassa com la llenya, la clovella d’ametlla, els ossos fruitals, etc. produeixen calor, i aquesta calor concentrada encalenteix un circuit d’aigua que envolta el cremador i que si es distribueix als diferents punts de radiadors o sol radiant de la casa, obtenim un sistema de calefacció de biomassa d’alt rendiment i d’un menor consum enfront dels sistemes convencionals (gasoil, electricitat i gas).

 

Tant a nivell unifamiliar com a nivell industrial, es pot garantir un estalvi econòmic d’entre un 40 i un 60 %, sempre i quant es segueixin les indicacions tècniques que s’aconsellen per assegurar una instal·lació eficient i rentable.

Calderes i estufes de biomassa

Explora el nostre catàleg

Ronda Felanitx, 102 B de Manacor | T. 871 986 481 | hola@clubiomallorca.com