Facebook

Dipòsits d'inèrcia

Dipòsits d'inèrcia

Un sistema de producció d’aigua calenta eficient ha de poder proporcionar un alt grau de benestar tèrmic i confort, en termes de quantitat i qualitat. Els aparells integrants de la instal·lació hauran de dissenyar-se específicament per permetre l’eficaç implantació de programes de control i manteniment que garanteixin la qualitat de l’aigua, d’acord amb els actuals criteris higiènic-sanitaris.

 

En aquest context, els dipòsits d’acumulació d’aigua calenta que oferim des de Clubio han estat acuradament dissenyats i fabricats per complir amb unes bones funcions de regulació i garantir criteris d’eficiència energètica.

 

La funció d'un dipòsit d'inèrcia o interacumulador és emmagatzemar l'energia produïda (aigua) per així gestionar-la de la manera més eficient. Amb això ajustem la corba entre demanda i producció pel que millorem el rendiment. Precisament per a les calderes de biomassa és imprescindible, recordem que l'operació d'arrencada d'una caldera de biomassa pot ser de 15 a 20 minuts pel que és de lògica tenir un dipòsit que sempre mantingui calenta l'aigua i la nostra caldera únicament treballi quan el nostre dipòsit d'inèrcia ho requereixi.

 

Per a un correcte funcionament de la nostra caldera de biomassa és necessari un circuit hidràulic que s'adeqüi a la nostra instal·lació. D'aquí la importància d'un acumulador d'inèrcia d'acord amb la potència de la nostra caldera.

 

A Clubio, volem explicar la importància de planificar la instal·lació d'una caldera de biomassa, una d'elles és la producció d'aigua calenta per a la calefacció, ja que ens trobem amb elements per a molts certament desconeguts.

 

Totes les calderes de biomassa necessiten un acumulador que també es va a subministrar al ACS. Un cop triat el dipòsit d'inèrcia és important sobretot unes correctes dimensions. Ja que si escollim un dipòsit petit poden provocar una arrencada massa freqüent a la caldera i no ens interessa per qüestions de consum i de vida útil de la nostra caldera.

 

Des de Clubio, som distribuidors i servei tècnic de sistemes acumuladors d’aigua calenta de la casa comercial Attack.

 

No dubteu en contactar-nos per a sol·licitar documentació tècnica o comercial

 

 

Dipòsits d'inèrcia

Depòsits d'inercia

Explora el nostre catàleg

Ronda Felanitx, 102 B de Manacor | T. 871 986 481 | hola@clubiomallorca.com