Facebook
Qui som

El grup empresarial Clubio Mallorca neix amb la idea d’aportar un tipus de servei energètic de qualitat i personalitzat per a tot aquell que ho necessiti.

 

L’agrupació està formada principalment per quatre companyies associades: Grup Nova Ciefa, Construccions Valls-Amengual, Elèctrica Martí Binimelis i Enginyeria Llorenç Sureda. Cada una d’elles exerceix una funció determinada dins el grup i, en conjunt, aporten un servei integral i global de qualitat que cobreix totes les necessitats energètiques d’una vivenda. Aquest sistema senten com a servei "Claus en ma’.

 

Tant en vivendes particulars com en projectes públics, i amb sistemes sostenibles, l’objectiu primer de Clubio Mallorca és implantar una millora del rendiment energètic del lloc i, com a resultat, una disminució del cost econòmic anual dedicat a l’abastiment energètic (a qualsevol nivell).

 

En conseqüència, i amb un equip de tècnics especialitzats i experimentats,Clubio Mallorca destaca per la qualitat de les seves instal·lacions, per la tranquilitat que transmet (una sola persona de contacte per gestionar tots els serveis) i pel seguiment tècnic que realitza de totes les instal·lacions realitzades, anualment.

Formen Clubio

Logo Grup Nova Ciefa
Logo Construccios Valls Amengual

Llorenç Sureda Truyols

Enginyeria tècnica

Mapa de ubicación

Ronda Felanitx, 3 de Manacor | T. 871 986 481 | hola@clubiomallorca.com